Indvejning af fisk

Indvejningsregler for årets største havørred og laks
For at deltage i konkurrencen om årets største havørred og laks skal fisken indvejes på en autoriseret vægt og indvejning skal kunne bevidnes.
Hvis du fanger en fisk du vil have vejet - og selvfølgelig specielt hvis du tror/håber den kan komme i betragtning i konkurrencen om årets største havørred eller laks - så kom endelig med fisken. (kommer du langvejs fra så ring lige i forvejen)
Fisken vejes, længdemåles, der tages skælprøve og omridset aftegnes.

Skælprøverne er vigtige, idet foreningen arbejder på at få bedre kendskab til de fisk der fanges - derfor kan vi bruge "skælprøver fra et bredt udsnit af fangsterne". Udfra skælprøverne kan det bestemmes hvor gammel fisken er og hvor mange år den har gået i ferskvand inden den er smoltificeret og trukket til havs. Hvis der er tale om en gammel fisk kan det desuden afgøres hvor mange gange den har været oppe for at gyde. Alt sammen vigtige oplysninger i det fremtidige arbejde.

Kontaktpersoner ifm. indvejning af "større" fisk
Følgende fra bestyrelsen kan kontaktes hvis du har brug for hjælp til indvejning af en stor fisk:

Kim Sørensen
Tlf.: 2049 1859

Søren Agesen
Tlf.: 4124 6009

Jan Ottesen
Tlf.: 5096 5066

BamseBo Camping
Tlf: 8646 3427
Åbningstid: ????

Langå camping
Tlf: 8646 1302
Åbningstid: ????

Husk du skal stadig anmelde din fangst på www.bjerringbro-sportsfisker.dk senest 5 dage efter fangst - brug link "indberet fangst" øverst på forsiden


Sidst Redigeret 19-04 2017 af Per Frost Vedsted