Arrangement : Dansk Grejsamlerklub 3/12-2018

Dansk Grejsamlerklub 3/12-2018 kl 19:00

Dansk Grejsamler Klub kommer på besøg i klubhuset Gudenåvej mandag 3. december 2018 kl. 19:00, hvor der er mulighed for at mærke historiens vingesus.

Alle er velkomne.

Grejsamlerklubben vil høre om der er nogen der har en fiskestang fra dengang der lå et firma i Bjerringbro der som hed ABC (Alfred B. Christensen) - hvis da har en stang så kontakt kasserer@bjerringbro-sportsfisker.dk, eller tag den med og vis den frem.

Grejsamler klubbens oplæg til aftenen:

En anderledes klubaften

Alle foreninger under Danmarks Sportsfiskerforbund i Østjylland-området tilbydes besøg af to medlemmer fra Dansk Grejsamler Klubs museumsudvalg.

Den ene af os vil indlede med af vise og fortælle om gamle tackler (og fiskemetoder) fra begyndelsen af 1800-tallet til ca. 1930.

Den anden fremviser og fortæller om forskellige centerpin-hjul fra ca. 1890 til ca.1960.

Hvert indlæg vil vare ca. 20-30 minutter - afhængig af spørgelysten. Efter en pause forventer vi, at jeres medlemmer hver har en eller flere genstande, blink, spinner, stang, hjul eller andet der relaterer til lystfiskeriet, som de gerne vil høre mere om.

En form for "hvem, hvad, hvor" om fars eller farfars gamle grej - måske det ukendte blink i hjørnet af grejkassen, den gamle stang eller noget helt tredje. Vi håber at kunne svare på det meste.

Besøg af os er gratis. Kontakt os, hvis i er interesserede.

Medlemmer kan evt. forinden se D.G.K.s hjemmeside: www.grejsamler.dk

Ernst Christensen, 2647 2382, ernstoghelle@gmail.com

Kurt Fisker Jensen, 3074 5930, kurt@fiskerjensen.dk

BSF's kasserer Nicolai Parbst kommer og lufter sin CAMO samling + nogle af de gamle træhjul.

Vel mødt, seniorklubben

22. november 2018