Deltag i konkurrencen om årets største og vind 1000kr

Største indvejede senior laks og havørred
For at deltage i konkurrencen om årets største fisk indenfor senior havørred og laks, skal fisken indvejes officielt. Der er et gavekort på 1.000kr på højkant, så tøv ikke med at indveje din fisk hvis den er størst! Desværre oplever vi at rigtig mange ikke indvejer deres fisk, da de tror der allerede er indvejet en større fisk udfra "top ti" listen.

Bemærk! - der kan gå nogle dage fra du har fået kontrolvejet en fisk til den er på hjemmesiden under "Top 10 fisk"

Indvejning
For at deltage i konkurrencen om årets største fisk skal fisken indvejes på en autoriseret vægt og indvejning skal kunne bevidnes af en af foreningens vejemestre.
Hvis du fanger en fisk du vil have vejet - og selvfølgelig specielt hvis du tror/håber den kan komme i betragtning i konkurrencen om årets største havørred eller laks - så kom endelig med fisken. (kommer du langvejs fra så ring lige i forvejen)
Fisken vejes, længdemåles, der tages skælprøve og omridset aftegnes.

Skælprøverne er vigtige, idet foreningen arbejder på at få bedre kendskab til de fisk der fanges - derfor kan vi bruge "skælprøver fra et bredt udsnit af fangsterne". Udfra skælprøverne kan det bestemmes hvor gammel fisken er og hvor mange år den har gået i ferskvand inden den er smoltificeret og trukket til havs. Hvis der er tale om en gammel fisk kan det desuden afgøres hvor mange gange den har været oppe for at gyde. Alt sammen vigtige oplysninger i det fremtidige arbejde.

Kontaktpersoner ifm. indvejning af "større" fisk
Følgende fra bestyrelsen kan kontaktes hvis du har brug for hjælp til indvejning af en stor fisk:

Kim Sørensen                      Søren Agesen                             Jan Ottesen
tlf.: 2049 1859                     tlf.: 8668 0465 / 4124 6009         tlf.: 5096 5066

12. marts 2017

Sidst Redigeret 12-03 2017 af Per Frost Vedsted