Fælles vision for en løsning ved Tangesø

Kære medlemmer

Miljø ministeriets arbejdsgruppe er nu i den afsluttende fase.

I arbejdsgruppen tegner der sig et flertal for en løsning der indbefatte en bevarelse af Tange sø og etablering af et langt omløb.

Med dette som udgangspunkt har vi det sidste stykke tid drøftet perspektiverne i en sådan løsning med Foreningen til bevarelse af Tange sø og Silkeborg fiskeriforening.

Resultatet af vores drøftelser er en fælles vision for en mulig fremtidig løsning. Essensen i vores fælles ambition er en løsning ved Tange Sø som kan være med til at udvikle og løfte hele lokalområdet.

Løsningen skal sikre og videreudvikle områdets eksisterende værdier samtidig med at nyt tilføres. Vores fælles udspil kan i læse i vedhæftede, hvilket også er sendt ud til pressen.

Det er nu tid til at se fremad og arbejde sammen om at sikre en god løsning for fisk, sø, værk og alle de andre interesser der er i spil.

19. februar 2021

Sidst Redigeret 19-02 2021 af Per Frost Vedsted