Fiskeri kontrol øges

Foreningens fiskerikontrollører øger indsatsen og bestyrelsen beder om din hjælp til kontrol

Jeg har igår talt med en af foreningens fiskebetjent.
I forgårs (26/3-2020) tog han 4 uden fiskekort og i går (27/3-2020) tog hen 2 uden kort.

Der er tale om bevidst snyd. Altså erfarne fiskere som helt sikkert ved at de fisker på foreningensvand og som kender reglerne omkring fiskekort.

Det virker til at tyvefiskeri er noget mere udbredt på vores vand end - jeg ihvertfald havde forestillet mig.

Det skal stoppes nu - så derfor en opfordring til medlemmerne om at udfører kontrol ved mistanke om snyd - påvegne af foreningen.

Fiskekort skal bæres synligt så hvis en fisker ikke bærer sit kort fra DSF synligt er det en klar indikation på at personen ikke har kort.

Lige et oprids:
- vi sælger ikke dagkort nu.
- Hadsten lystfiskerforening har medfiskeret i zone 6.
- Silkeborg fiskeriforening og Aulum Haderup Sportsfiskerforening har hver 2 byttekort.
- alle andre tidligere aftaler er opsagt.

Normalt bruger jeg ikke tid på at kontrollerer kort da jeg egentligt helst bare vil nyde naturen og fiskeriet, men jeg synes det er for galt at folk bevidst fisker uden kort på vores vand - så lad os holde lidt ekstra øje med vores fælles fiskevand den kommende tid.

Knæk og bræk

Casper Pedersen