Indvejning og kortsalg : Bamsebo og Langå Camping

Bamsebo Camping og Langå Camping er nu officielle indvejningssteder for BSF
BSF har indgået aftale med Bamsebo Camping og Langå Camping således de nu begge er officielle indvejningssteder hvor du kan få vejet din fisk og dermed deltage i Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforenings konkurrence om 1.000kr for årets største senior laks og havørred.

Vi ajourfører løbende en oversigt over den største indvejede fisk i konkurrencen på foreningens hjemmeside under "top10 fisk"

Langå Camping er nyt dagkortsalgssted for BSF
Som noget nyt sælger Langå Camping nu også dagkort til BSF.

Samarbejdet med Langå Camping er naturligt for BSF idet Langå Camping i større og større omfang bliver fiske-camp hvor Gudenå-fiskere mødes og overnatter. Desuden er der gennem de seneste år flere og flere, der kører til Langå Camping for at få indvejet deres fisk for også at deltage i campingpladsens konkurrence.

BSF støtter fortsat vores gode lodsejer og lokale Bamsebo Camping og har derfor sikret de samme gunstige vilkår: Hvis Bamsebo ønsker at sælge dagkort til Langå foreningen, så bakker BSF op om dette, ligesom begge steder naturligvis er officielle indvejningssteder for laks og havørreder. Hen over sommeren kan dagkort til Lilleåen for nogle af Bamsebo's gæster være et godt interessant alternativ til fiskeri i Gudenåen.

BSF forventer at vi nu får flere af de største fiske officielt indvejet, ligesom vi håber på et øget salg af dagkort. BSF takker i den forbindelse Langå Sportsfiskerforening for godt samarbejde, og for at bakke om initiativet.

Der sælges nu dagkort til Gudenå BSF hos

• Circle K Bjerringbro