Invitation til foredrag med Henrik Mortensen 24 feb

Arrangør:      Hadsten Lystfiskeriforening
Sted:              Kulturhuset Sløjfen, Evald Tangs Alle 45 , 8370 Hadsten
Dato:             24. februar 2016
Tid:               Kl. 19.30-21.30 (incl. pause)
Pris:              Entré: Seniorer 50 kr, juniorer 25 kr fri entré for juniorer fra Hadsten
                      Lystfiskeriforening, Langaa Sportsfiskerforening og Bjerringbro & Omegns
                      Sportsfiskerforening
                      Alle er velkomne

Hadsten Lystfiskeriforening inviterer til foredrag med den legendariske fluefisker Henrik Mortensen om Lask- og Havørredfiskeri.

Henrik vil fortælle om tankerne bag udviklingen af fiskeudstyret krydret med historier og billeder fra nær og fjern.

Henrik har gennem årene undervist i kasteteknik, fiskestrategi indenfor laksefiskeriet. Indtil nu har han landet mere end 4000 laks på flue - et udtryk for, at hans erfaring og tilgang til fluefiskeriet for alvor virker i praksis.

Henrik har siden 1995, i gennemsnit ledet mellem 100 - 150 kurser og seminarer i fluekast og fiskestrategi, over hele verden.

I de seneste år har denne undervisnings form dog ændret sig betydeligt, i det individuel undervisning i fluekast og fiskestrategi er blevet mere og mere den fortrukne undervisningsmetode af mange.

Hans spidskompetencer farver bredt indenfor lakse- og havørred fiskeri.

Der findes næppe en messe eller et show i Europa, samt Syd- og Nordamerika, som Henrik ikke har optrådt på og demonstrerede "Det skandinaviske Speycast" - et kast som Henrik har udviklet i forhold til praktisk fiskeri, og som er blevet et af de mest brugbare fluekast i nutidens fluefiskeri.

Ligeledes har han også været den store forgangsmand i opfindelsen og udbredelsen af skydehovedsystemet som bliver kaldt "ready-to-go system", som faktisk hele grejbranchen i dag tilbyder med stor succes i mange varianter.

Efter at have været ansat som designer og udvikler i branchen siden midt i 90'erne, har Henrik valgt at skabe sit eget brand "Salmologic" - og her er han at finde, når ikke han er ude at undervise eller dyrke vores vidunderlige sport.

Du kan læse mere om Henrik og hans fiskeudstyr her: http://www.salmologic.com/

4. februar 2016

Sidst Redigeret 04-02 2016 af Per Frost Vedsted