Lodsejerfest 2014

Lørdag 18. januar 2014 blev den traditionsrige lodsejerfest afviklet.

Festen har det sidse halve århundrede været afholdt på Madsens Hotel, med en enkelt afstikker til Bjerringbro Hallen. Lukningen af Madsens Hotel betød at bestyrelsen måtte ud og finde et andet sted at holde arrangementet -valget faldt på aulaen på Bjerringbro Gymnasium.

Det blev en rigtig godt fest med 140 deltagere - lodsejere-æresmedlemmer-bestyrelse og ikke mindst en del af foreningens frivillige hjælpere.

Pia stod for menuen der bød på en flot og meget velsmagende buffet med både fisk og steg med tilbehør. Til kaffen var der dejlig æbletærte, chokolade og Cognac/Bailey.

Musikken stod Jytte m/band fra Sallings for - der blev både sunget (Æ' tat sang+Bjerringbro sangen) og danset.

Det blev en rigtig god fest, der blev afsluttet med dejlig asparges suppe.

Festen indgår som en traditionsrig og ydmyg tak for lejen af fiskevandet - det er en aften lodsejerne nyder og hvor hvor de kan møde deres naboer.

/Bestyrelsen

19. januar 2014