Lystfiskeriets dag 2018

Hjælp - vi har brug for din hjælp

I forbindelsen med Lystfiskeriets Dag d. 20. maj vil vi forsøge at fange 100 fisk på 120 min.

Er du mellem 8 og 18 år og vil hjælpe med at fange de 100 fisk - så mød op ved klubhuset Gudenåvej 22A

søndag den 20. maj kl. kl. 11.00 - 13.00

Har du ingen fiskestang - så har vi en og vi har også masser af sportsfiskere som vil hjælper dig.

Der vil blive tændt for grillen og sørget for noget at drikke - Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening giver frokosten til juniorfiskerne.

Hjælper du med at fange de 100 fisk og melder dig ind i juniorforeningen (gratis det første år) går du hjem med en ny fiskestang og hjul og er klar til at fiske igen.

For seniorfisker uddeles der dagskort til Gudenåen fra kl. 10.00 ved klubhuset.

Lystfiskeriets dag er dagen hvor jagten går ind på gode lystfiskeroplevelser i naturen for alle børn - tag dit barn eller barnebarn med og vær en del af det nærvær og de autentiske oplevelser lystfiskeriet byder på.

Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening og Danmarks Sportsfiskerforbund vil gerne invitere alle forældre, bedsteforældre og børn med på oplevelsestur ved fiskevandet. Oplev glæden ved børnenes fordybelse og de gode autentiske oplevelser med og i naturen som lystfiskeriet byder på.

På dagen er der mulighed for at låne en fiskestang, ligesom der vil stå en erfaren lystfisker parat til at hjælpe dig med at komme i gang.

Arrangementet afholdes ved klubhuset (Gudenåvej 22A), hvor det er muligt at fiske efter aborre, skaller, rimter og laks. Mød op mellem 11.00 - 13.00 vi vil forsøge at fange 100 fiske på 120 minutter så vi har brug for din hjælp! Få et par spændende timer og fang mange gode oplevelser.

Gode oplevelser i fællesskab

Alle er velkomne på Lystfiskeriets Dag, og gode oplevelser fylder mest, hvis du deler dem med andre. Så tag du bare dit barns bedste ven, søskende, bedstemor eller bedstefar med. Her kan alle være med.

Vi ses den 20. maj

Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening