Medlemskort 2014 er nu udsendt !

Kontakt kassereren hvis der mod forventning er fejl i opkrævningen

Så er kontingentopkrævningen til BSF sendt ud fra Danmarks Sportsfisker Forbund.

Hvis der mod forventning er fejl i din opkrævning, så send en mail til Kasserer@bjerringbro-sportsfisker.dk
eller en SMS til 4241230.

Vær opmærksom på at der på generalforsamlingen 2013 blev vedtaget følgende:

Pensionistrabat tilbydes kun medlemmer med folkeregisteradresse i postnumrene 8840 (Rødkærsbro), 8850 (Bjerringbro), 8860 (Ulstrup) eller 8881 (Thorsø).
Medlemmer der er pensionister pr. 2013 fortsætter dog ændret.

(Pensionister udenfor disse områder tilbydes senior medlemsskab)

Tidligere har vi orienteret om hvordan du printer dit medlemskort efter betaling er foretaget:

BSF overgår fra og med i år til at opkræve medlemskontingent via Sportsfiskerforbundets system. Hermed sparer foreningens kasserer en masse arbejde ligesom du undgår at betale dobbelt forbundskontingent ved medlemsskab i flere foreninger under forbundet.

Du vil som medlem modtage opkrævning af BSF-medlemskontingent direkte fra forbundet ca. 25. januar 2014. Når du har betalt kan du gå ind på Sportsfiskerforbundets medlemsside og printe dit fiskekort. Klik på linket/billedet nedenfor.

Medlemmer af foreningen fisker på medlemskortet fra 2013 i perioden 16.januar 2014 og frem til 31. januar 2014. Herefter er eneste gyldige fiskekort det udprintede kort fra forbundet !

Alle personer på ventelisten fra 2013 bliver tilbudt medlemsskab af foreningen.

Nb! - Nye medlemmer der tilbydes medlemsskab fra 2014 må først fiske når de har betalt og printet deres fiskekort !

/Bestyrelsen

Print medlemskort