Foreningen har fremover kun een Robåd på Tange Sø.

Den ene af de to robåde på Tange Sø (en Linder 440) placeret ved fiskens hus ved Tangeværket er inddraget og anvendes nu til andet formål: Juiniorerne har længe ønsket at have en båd på trailer som de kan tage med rundt på deres fisketture.

Inden vi inddrog båden har vi taget kontakt til så mange som muligt af medlemmerne med nøgle til bådene på søen - for at sikre os at det er ok set fra brugernes side.

Enslydende har tilbagemeldingen været at

• det kun meget sjældendt opleves at begge både er optaget
  • de fleste anvender båden der lligger ved Ans sejlklub
  • alle pånær en af de forespurgte havde ingen problemer i at køre til Ans når de skulle låne en båd

Baseret på disse tilbagemeldinger har bestyrelsen besluttet at juniorklubben kunne få båden ved fiskerens hus.

Hvis der blandt medlemmerne er ønske om fortsat at have en båd ved Tange Sø, så henvend dig venligst til bestyrelsen, så må vi se på sagen fremadrettet.

Husk at alle medlemmer mod et depositum på 200kr kan få udleveret en nøgle til foreningens robåd på Tange Sø.

Læs mere her: /fiskeri/foreningens-robaade/robaade-i-tange-soe.aspx

Båden blev fjernet i foråret 2016, og vi beklager den sene offntliggørelse og hvis nogen har kørt forgæves.

/Bestyrelsen

7. september 2016