Rundvisning ved fiskevandet

Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening tilbyder nye og gamle medlemmer en rundvisning ved fiskevandet.

Fredag den 19 maj kl. 16:00 mødes vi ved klubhuset hvorefter Casper Pedersen og Erik Søndergård vil vise rundt ved foreningens fiskevand. Planen er at vi starter i toppen af zone 1 og slutter i zone 5 - forventeligt omkring kl. 19:00.

Rundvisningen vil omhandle alt fra praktiske detaljer som parkering, til standpladser og affiskningsmetoder.

Medbring praktisk fodtøj da vi forventer at gå fra Tangeværket til klubhuset. Efter rundvisningen vil foreningen være vært for en let forfriskning.

Tilmelding sker via SMS til Casper Pedersen på 53709440 eller via foreningens facebookside. Senest 18 maj.

Erik og Casper

Casper01