Vandplejeudvalget mangler din hjælp ved Hagenstrup Møllebæk

Hej Alle - vi forsøger endnu engang at samle et arbejdshold m.h.p. at færdiggøre projektet ved Hagenstrupmøllebæk.

Hagenstrupmøllebæk ved Ulstrup har gennemgået en stor renovering inden for de sidste par år. Arbejdet har allerede nu har betydet mange gydende havørreder i bækken. Der er stadig et stort uforløst potentiale i bækken, hvorfor den sidste del af projektet er vigtig at have på plads inden vinter. (projektbeskrivelsen er vedlagt)

Bjerringbro og omegnssportsfiskerforening gennemfører den del af projektet den 28 oktober og der bliver brug for så mange frivillige som vi kan finde. Vi bør være minimum 10 voksne. Foreningen skaffer motorbører og maskiner til læsning, hvorfor tilmelding indenfor fristen er vigtig. (af hensyn til en evt. afbestilling)

Planen er at vi mødes ved bækken kl. 0900 og arbejder til projektet er færdigt, forventeligt i løbet af eftermiddagen. Foreningen tænder grillen ved 12 tiden og der vil selvfølgelig være rigeligt med øl og vand til de deltagende. - så grib greben og trillebøren og lad os mødes ved bækken til en hyggelig dag.
Tilmelding som svar på dette opslag eller på telefon til Casper Pedersen 53709440. I bedes tilmelde jer inden den 22 oktober.

Mvh vandplejeudvalget

13. august 2017