Vedr. fiskeri i januar og februar 2015

Fiskeri frem til 28.februar 2015 er kun åbent for medlemmer med fiskekort fra 2014!

Som en konsekvens af at vi opkræver kontingent og udsender fiskekort via forbundets system gælder medlemskortet fra 1. marts til 28. februar det efterfølgende år.
Dette skyldes at opkrævning først udsendes ultimo januar og print af fiskekort kan ske fra medio februar.

Dvs. fiskeri her i januar og februar 2015 er kun åbent for medlemmer med fiskekort for "2014".

På længere sigt skal medlemsskab gælde 1.marts - 28. februar -> ændring i vedtægterne på kommende generalforsamling.

Nb! - Nye medlemmer der tilbydes medlemsskab fra 2015 må først fiske når de har betalt og printet deres fiskekort, dvs. 1.marts (til gengæld kan der så fiskes tilsvarende længere næste år) !

/Bestyrelsen

Vedr. print af fiskekort - klik på ikonet nedenfor og følg vejledningen (først når du har betalt kontingent og betaling er registreret bliver der åbnet op).

Print medlemskort

15. januar 2015