VIGTIGT vedr. print fiskekort og fiskeri i februar 2014

Fiskeri i februar 2014 sker på fiskekortet fra 2013 !

Problemer vedr. print af dit fiskekort:

Vi er løbet ind i uventede problemer i.f.m. overgang til opkrævning af kontingent via forbundet:
Forbundet kører tidligst en system-kørsel fredag 14. februar hvorefter du kan printe dit fiskekort, såfremt det er betalt.

Dette betyder at der åbnes op for fiskeri i foreningens fiskevand frem til 1.marts 2014 på fiskekortet fra 2013.

(på længere sigt overvejer vi at medlemsskab gælder 1.marts - 28. februar = ændring i vedtægterne på kommende generalforsamling).

Vi beklager forvirringen, men er sikre på at det fremover bliver en stor fordel for BSF af anvende det nye system.

Nb! - Nye medlemmer der tilbydes medlemsskab fra 2014 må først fiske når de har betalt og printet deres fiskekort, dvs. senest fra 1.marts (til gengæld kan der så fiskes tilsvarende længere næste år) !

/Bestyrelsen

Vedr. print af fiskekort - klik på ikonet nedenfor og følg vejledningen.

Print medlemskort

6. februar 2014